TedX Brno

Brnopolis

„Odvaha a smysluplnost! To jsou základní hodnoty, které charakterizují konferenci TedxBrno. A to jsou také hodnoty, které zastává Nadace Karla Janečka. Poslední ročník představil opravdu velmi různorodé a zajímavé osobnosti, které spojilo téma Cesty. Zúčastnil se například Petr Váša – fyzický básník, Martin Kratochvíl – cestovatel, či Margareta Křížová – investorka… Vystupující jsou pečlivě vybíráni. Tito odvážní lidé jsou pak velkou inspirací pro ostatní.“

Co spojuje dohromady úspěšné lidi ze zdánlivě nesouvisejících oborů? Je to tvořivost, otevřenost, odvaha, vize. A také TedX. Skutečně úspěšní si nabyté zkušenosti a poznatky nenechávají sami pro sebe, ale s nesmírnou chutí, radostí i humorem je sdílejí s ostatními. Každý si může splnit svůj sen. Řada zdánlivě velkých problémů má překvapivě snadné a elegantní řešení.

TedX Brno je součástí celosvětového fenoménu neziskových konferencí TedX. Ty se lavinově šíří světem a svým unikátním způsobem spojují nápadité a komunikativní lidi napříč nejrůznějšími obory jako je věda, umění nebo podnikání. Je překvapující, kolik inspirujících myšlenek a nápadů je možné sdělit během tří až osmnácti minut, které jsou každému z řečníků pro jeho vstup vymezeny.

Podpora v roce 2015

Chcete mít nejlepší organizaci na světě, nebo nejlepší organizaci pro svět?
Milan Pařil

Zamyslete se nad touto otázkou, odpověď je totiž zásadní nejen pro váš projekt, ale zejména pro vás samotné. Je jen na vás, jestli se stanete inspirativními tvůrci budoucnosti, nebo jen někým, kdo plní stanovené cíle. Vaše organizace totiž bude vypadat přesně podle toho, jaký zvolíte přístup k podnikání. Jen na vás je výběr lidí, co pro vás budou pracovat, klientů, které budete obsluhovat a trhu, který budete zasahovat a možná i proměňovat.

Máme velké plány. Chcete, aby vám nic neuniklo?

Ano, mám zájem