TedX Brno

Brnopolis

„Odvaha a smysluplnost! To jsou základní hodnoty, které charakterizují konferenci TedxBrno. A to jsou také hodnoty, které zastává Nadace Karla Janečka. Poslední ročník představil opravdu velmi různorodé a zajímavé osobnosti, které spojilo téma Cesty. Zúčastnil se například Petr Váša – fyzický básník, Martin Kratochvíl – cestovatel, či Margareta Křížová – investorka… Vystupující jsou pečlivě vybíráni. Tito odvážní lidé jsou pak velkou inspirací pro ostatní.“

Co spojuje dohromady úspěšné lidi ze zdánlivě nesouvisejících oborů? Je to tvořivost, otevřenost, odvaha, vize. A také TedX. Skutečně úspěšní si nabyté zkušenosti a poznatky nenechávají sami pro sebe, ale s nesmírnou chutí, radostí i humorem je sdílejí s ostatními. Každý si může splnit svůj sen. Řada zdánlivě velkých problémů má překvapivě snadné a elegantní řešení.

TedX Brno je součástí celosvětového fenoménu neziskových konferencí TedX. Ty se lavinově šíří světem a svým unikátním způsobem spojují nápadité a komunikativní lidi napříč nejrůznějšími obory jako je věda, umění nebo podnikání. Je překvapující, kolik inspirujících myšlenek a nápadů je možné sdělit během tří až osmnácti minut, které jsou každému z řečníků pro jeho vstup vymezeny.

Podpora v roce 2015