FuckUp Nights

Confidence Digital

„Aktivní občané častokrát musí překonávat nástrahy, které jim život přináší. FuckUp Night ukazuje zábavným způsobem, jak je možné své nezdary úspěšně zvládnout a poučit se z chyb. Odvaha a houževnatost řečníků je tak inspirující pro všechny na cestě jejich životem.“

Motto organizátorů úspěšné akce FuckUp Nights zní: „Abys uspěl, musíš stokrát selhat!“ Začátky nebývají vždy právě snadné a pro oblast podnikání to platí dvojnásob. Dokonce i dnes dobře známé firmy někdy začínaly. Že vždy všechno nešlo jako na drátkách a došlo i k řadě chyb a omylů, je víc než jisté. Na setkáních FuckUp Nights můžete slyšet přímo z úst známých osobností o věcech, které se jim v podnikání právě dvakrát nepovedly. Vy už pak stejnou chybu dělat nemusíte.

FuckUp Nights jsou součástí celosvětového fenoménu, do kterého se již zapojilo více než 100 světových metropolí. Mezi „speakery“ jste mohli vidět například Lukáše Sedláčka – tvůrce mobilní aplikace pro básníky Poetizer, Petra Jandu – zakladatele Klubu pánů z Ponožkovic, Františka Vaška – spoluautora seznamovací mobilní aplikace Fingerpathy, Evu Samkovou – známou českou snowboardistku, či Oldřicha Neubergera z Líbímseti.cz. FuckUp Nights se rozjely opravdu skvělým směrem. Kromě Prahy se konaly konference v Brně či Plzni. Nejen, že mají skvělý ohlas u návštěvníků, kterých pokaždé dorazí několik stovek, zároveň se tato akce stala atraktivní pro speakery, kteří mají velký zájem zde vystoupit.

Podpora v letech 2015, 2016

Vy víte, co máte dělat aneb Neptejte se, prostě to udělejte
tým Nadace Karla Janečka

Nebo přeci jen potřebujete popostrčit? Tak se za námi stavte 18. – 21. července na diskuzní fórum Meltingpot, kde budeme každý den na scéně Good Life Stage vybízet k laskavostem!

Chcete mít nejlepší organizaci na světě, nebo nejlepší organizaci pro svět?
Milan Pařil

Zamyslete se nad touto otázkou, odpověď je totiž zásadní nejen pro váš projekt, ale zejména pro vás samotné. Je jen na vás, jestli se stanete inspirativními tvůrci budoucnosti, nebo jen někým, kdo plní stanovené cíle. Vaše organizace totiž bude vypadat přesně podle toho, jaký zvolíte přístup k podnikání. Jen na vás je výběr lidí, co pro vás budou pracovat, klientů, které budete obsluhovat a trhu, který budete zasahovat a možná i proměňovat.

Máme velké plány. Chcete, aby vám nic neuniklo?

Ano, mám zájem