FuckUp Nights

Confidence Digital

„Aktivní občané častokrát musí překonávat nástrahy, které jim život přináší. FuckUp Night ukazuje zábavným způsobem, jak je možné své nezdary úspěšně zvládnout a poučit se z chyb. Odvaha a houževnatost řečníků je tak inspirující pro všechny na cestě jejich životem.“

Motto organizátorů úspěšné akce FuckUp Nights zní: „Abys uspěl, musíš stokrát selhat!“ Začátky nebývají vždy právě snadné a pro oblast podnikání to platí dvojnásob. Dokonce i dnes dobře známé firmy někdy začínaly. Že vždy všechno nešlo jako na drátkách a došlo i k řadě chyb a omylů, je víc než jisté. Na setkáních FuckUp Nights můžete slyšet přímo z úst známých osobností o věcech, které se jim v podnikání právě dvakrát nepovedly. Vy už pak stejnou chybu dělat nemusíte.

FuckUp Nights jsou součástí celosvětového fenoménu, do kterého se již zapojilo více než 100 světových metropolí. Mezi „speakery“ jste mohli vidět například Lukáše Sedláčka – tvůrce mobilní aplikace pro básníky Poetizer, Petra Jandu – zakladatele Klubu pánů z Ponožkovic, Františka Vaška – spoluautora seznamovací mobilní aplikace Fingerpathy, Evu Samkovou – známou českou snowboardistku, či Oldřicha Neubergera z Líbímseti.cz. FuckUp Nights se rozjely opravdu skvělým směrem. Kromě Prahy se konaly konference v Brně či Plzni. Nejen, že mají skvělý ohlas u návštěvníků, kterých pokaždé dorazí několik stovek, zároveň se tato akce stala atraktivní pro speakery, kteří mají velký zájem zde vystoupit.

Podpora v letech 2015, 2016