85. Mezinárodní zasedání European Youth Parliament

Za projektem stojí dobrovolníci z European Youth Parliament (EYP), což je vzdělávací organizace, která vznikla v roce 1987 a ročně zapojí 34 500 účastníků skrze 592 akcí ve 40 zemích v Evropě i mimo ni – včetně České republiky. Jejím cílem je inspirovat mládež k toleranci a aktivnímu občanství skrze utužení demokratických hodnot, budování mezinárodní spolupráce a zvýšení mezikulturního porozumění.

85. Mezinárodní zasedání European Youth Parliament – Brno 2017 je 12denní konference pro mladé lidi z celé Evropy, na níž projeví vlastní názory na aktuální evropské i globální výzvy a najdou jejich řešení. Ta jsou následně předána k reflexi osobám s rozhodovací pravomocí. Ústřední motto akce – „ Hledáme srdce Evropy “ – reflektuje inspiraci k aktivnímu občanství v každodenním životě, důležitost společných evropských cílů a hodnot pro budoucí vývoj kontinentu a objevování kultury a památek střední Evropy.

Projekt můžete také podpořit zasláním libovolného příspěvku na č.ú.: 2400597829/2010 s uvedením poznámky, že jde o příspěvek na 85. Mezinárodní zasedání European Youth Parliament.

Chcete mít nejlepší organizaci na světě, nebo nejlepší organizaci pro svět?
Milan Pařil

Zamyslete se nad touto otázkou, odpověď je totiž zásadní nejen pro váš projekt, ale zejména pro vás samotné. Je jen na vás, jestli se stanete inspirativními tvůrci budoucnosti, nebo jen někým, kdo plní stanovené cíle. Vaše organizace totiž bude vypadat přesně podle toho, jaký zvolíte přístup k podnikání. Jen na vás je výběr lidí, co pro vás budou pracovat, klientů, které budete obsluhovat a trhu, který budete zasahovat a možná i proměňovat.