Podpořili jsme

Co mají společného žákovské parlamenty, ulice plné usmívajících se lidí, podnikatelé mluvící o svých neúspěších a výuková videa pro děti i dospělé? Všechno jmenované je součástí projektů, které se zaměřují na rozvoj aktivní občanské společnosti, sociální inovace či výchovu a vzdělávání v ČR. Přesně tyto oblasti od svého vzniku v roce 2014 podporuje Nadace Karla Janečka. Za tuto dobu podpořila řadu unikátních projektů. Přečtěte si stručné medailonky šestnácti z nich.

přijatých žádostí
podpořených projektů

Vy víte, co máte dělat aneb Neptejte se, prostě to udělejte
tým Nadace Karla Janečka

Nebo přeci jen potřebujete popostrčit? Tak se za námi stavte 18. – 21. července na diskuzní fórum Meltingpot, kde budeme každý den na scéně Good Life Stage vybízet k laskavostem!

Chcete mít nejlepší organizaci na světě, nebo nejlepší organizaci pro svět?
Milan Pařil

Zamyslete se nad touto otázkou, odpověď je totiž zásadní nejen pro váš projekt, ale zejména pro vás samotné. Je jen na vás, jestli se stanete inspirativními tvůrci budoucnosti, nebo jen někým, kdo plní stanovené cíle. Vaše organizace totiž bude vypadat přesně podle toho, jaký zvolíte přístup k podnikání. Jen na vás je výběr lidí, co pro vás budou pracovat, klientů, které budete obsluhovat a trhu, který budete zasahovat a možná i proměňovat.

Máme velké plány. Chcete, aby vám nic neuniklo?

Ano, mám zájem