Vážení a milí přátelé,

náš národ je mimořádně kreativní, dokážeme vymýšlet úžasné nové věci. Byla by velká škoda, kdyby mnoho jedinečných myšlenek a nápadů nedošlo své realizace jenom proto, že se jim v pravý čas nedostalo náležité podpory. Ukažme společně světu, jaké poklady se v naší nevelké zemi nacházejí.

Cílem nadace je najít a podpořit hvězdné projekty, jejichž cesta k uplatnění by byla složitá nebo dokonce znemožněna. Mohou pak zářit a stát se jasným bodem nejen na evropském, ale i světovém nebi.

podpis-karel-janecek

Karel Janeček,
zakladatel Nadace Karla Janečka

Hodnoty nadace

Tým

Karel Janeček
zakladatel Nadace Karla Janečka
kontaktujte nás

Správní rada

Karel Janeček – předseda správní rady
Tomáš Marada – člen správní rady
Senta Čermáková – členka správní rady

Dozorčí rada

Libor Winkler – předseda dozorčí rady
Monika Vondráková – členka dozorčí rady
Martin Ducháček – člen dozorčí rady

Vy víte, co máte dělat aneb Neptejte se, prostě to udělejte
tým Nadace Karla Janečka

Nebo přeci jen potřebujete popostrčit? Tak se za námi stavte 18. – 21. července na diskuzní fórum Meltingpot, kde budeme každý den na scéně Good Life Stage vybízet k laskavostem!

Chcete mít nejlepší organizaci na světě, nebo nejlepší organizaci pro svět?
Milan Pařil

Zamyslete se nad touto otázkou, odpověď je totiž zásadní nejen pro váš projekt, ale zejména pro vás samotné. Je jen na vás, jestli se stanete inspirativními tvůrci budoucnosti, nebo jen někým, kdo plní stanovené cíle. Vaše organizace totiž bude vypadat přesně podle toho, jaký zvolíte přístup k podnikání. Jen na vás je výběr lidí, co pro vás budou pracovat, klientů, které budete obsluhovat a trhu, který budete zasahovat a možná i proměňovat.

Máme velké plány. Chcete, aby vám nic neuniklo?

Ano, mám zájem